top of page

Ik leg jullie trouwdag vast, al jullie romantische momenten en jullie emoties. Ik breng jullie dag perfect in beeld, leg al jullie mooie, spannende, romantische momenten en emoties vast. Jullie bruidsreportage wordt een prachtig en sterk verhaal, een dierbare herinnering. Met een mix van artistieke en journalistieke foto’s.

Loveshoot, Familie, Zakelijk, Communie Reportages
Love-shoot
Jij bent op zoek naar een fotograaf die niet alleen prachtige foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen foto ervaring voor jou en je partner. Een fotograaf die met je mee denkt en je helpt bij het plannen voor een geweldig eindresultaat; namelijk fantastische foto’s van jou en je grote liefde.

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen en foto's zeggen meer dan duizend worden.
De essentie van fotografie is het overbrengen van gevoel, sfeer en emoties.

Bij product fotografie zijn er zoveel aspecten waar aan gedacht moet worden. 
Wil je het product laten zien in een strakke steriele omgeving? Of wil je het presenteren zoals het echt gebruikt word? 
Ik ga samen met jouw opzoek naar de juiste presentatie van het product op de foto! Omdat elk product anders is en dient anders gepresenteerd te worden! Als fotograaf zorg ik voor jouw eigen originele presentatie. 

 

Een evenement gaat vaak samen met mooie herinneringen. Om te kunnen nagenieten zijn mooie evenementenfoto’s natuurlijk belangrijk. Wanneer je het niet goed fotografeert is het net of het event geen succes is geweest en ben je het snel weer vergeten. De foto’s kunnen goed gebruikt worden als marketing materiaal op de website of nieuwsbrief.

bottom of page