top of page

Portret fotografie

Love-shoot

Jij bent op zoek naar een fotograaf die niet alleen prachtige foto’s kan maken, maar ook zorgt voor een leuke en ontspannen foto ervaring voor jou en je partner. Een fotograaf die met je mee denkt en je helpt bij het plannen voor een geweldig eindresultaat; namelijk fantastische foto’s van jou en je grote liefde.

Ik maak foto’s waar jij samen met je partner geweldig op zullen staan. Midden in een prachtig natuurgebied, op het plein van een oud stadscentrum of samen op avontuur in het buitenland? Ik ontmoet je graag op jou favoriete plekje om je een geweldige fotografie ervaring te bezorgen en begeleid je door elke stap om foto's te maken waar je van houdt.

Familie reportage

KINDERFOTOGRAFIE, FAMILIEFOTOGRAFIE & ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE
FOTOSHOOT MET HET GEZIN | FAMILIE FOTOSHOOT

Als fotograaf maak ik spontane familie fotoshoots net even anders dan andere fotografen. 
Een familie fotoreportage maken we samen. Door veel interactie, leuke momenten en emotie krijg je de leukste foto's. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we bijvoorbeeld naar het park of op het strand, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Heb je nou last van dat je nooit leuk op de foto staat of je vindt het eng, wees dan gerust want je hoeft niet te poseren en je kan lekker jezelf zijn. Tijdens de fotoshoot maken we groepsfoto's maar ook individuele foto's en alle andere gewenste combinaties.
Omdat we buiten zijn in een leuke omgeving voelen zowel volwassenen als kinderen zich vrij. Dit is nou precies wat ik probeer vast te leggen. Het vrije gevoel zie je terug op bijna elke familie foto. Eigenlijk maken we een leuke wandeling en zoeken de mooiste plekken op waar we de familie foto's gaan maken. 

 

familie foto_edited.jpg

Communie fotoreportage

Communie fotografie

Zakelijk fotografie

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen en foto's zegen meer dan duizend worden.
De essentie van fotografie is het overbrengen van gevoel, sfeer en emoties.
De aanleiding voor een bedrijf om een fotoreportage te maken kan zijn; 

 

  • een nieuwe website,

  • een bepaalde gelegenheid, 

  • een bedrijfsjubileum bijvoorbeeld, met een mooie expositie er aan gekoppeld. 

bottom of page